Читај ми!

СНС пита ДС зашто се плаши избора у Војводини

Српска напредна странка оцењује да се Демократска странка "свим силама" опире да одложи изборе у Војводини и пита ДС зашто се толико плаши избора.

СНС је у саопштењу упито ДС зашто се толико плаше избора и народне воље грађана Војводине.

Констатујући да су ДС и лидер те странке Бојан Пајтић властодршци у Војводини, из СНС-а су замолили демократе да објасне грађанима зашто се свим силама упињу одложе дан одржавања избора, "кад је Бојан Пајтић толико популаран у народу и када ужива огромно поверење грађана, како то ДС и Пајтић тврде сваки дан".

"Питамо ДС, којi говори на сваком месту да je много популарan и да грађани једва чекају да гласају за њих, шта то они крију од народа и зашто се покрајинска власт, на челу са Пајтићем, грчевито бори против избора и захтева опозиције, СНС, да избори морају да се одрже што пре", поручује СНС у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи