Влада у сенци ДС-а креће по градовима

Потпредседник Демократске странке Горан Јешић најавио је у Лесковцу да ће након митинга 25. априла у Београду, влада у сенци ДС-а кренути да заседа по градовима у унутрашњости.

Горан Јешић је рекао да је влада у сенци "одлична ствар" и да су њени чланови експерти који ће се бавити стручним питањима, а не политичким, преноси Танјуг.

"Ми не очекујемо од њих да се баве политиком. Очекујемо да нам дају конкретне предлоге закона. Наш посао као председника и потпредседника је да се бавимо политиком, а они треба да кажу конкретно шта мисле о законима. Рецимо о Закону о државном пољопривредном земљишту који се тајно спрема, о Закону о раду о Закону о науци", казао је Јешић.

Он је најавио да ће влада у сенци на јесен, након обиласка градова, Народној скупштини дати предлоге тих закона који ће посланици владајуће већине, како је додао, највероватније одбити.

Потпредседник ДС-а рекао је током посете градском одбору странке у Лесковцу да ће политичка и економска платформа ДС-а бити ненасиље у политици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи