Читај ми!

СНС Пајтићу: Где су народне паре?

Српска напредна странка упитала је поново лидера ДС-a Бојана Пајтића када ће да одговори "где су отете народне паре из Развојне банке Војводине, Фонда за капитална улагања, покрајинских робних резерви, Хетерленда и других опљачканих и злоупотребљених фирми, установа и банака, и када мисли да их врати".

СНС у саопштењу поручuje Демократској странци "и њеној влади у 'ладовини"' да би им паметније било да подсете "шефа војвођанског режима", Пајтића, да оде до свог радног места, и учини макар нешто корисно за грађане Војводине, преноси Танјуг.

"Осим тога што су познати по стратегији - отми од државе и народа, па стави у свој џеп, и једини су на свету који прво опљачкају државну банку, па је после туже, питамо ДС да објасни од чијих пара финансира путујући циркус Бојана Пајтића, када им је рачун месецима у блокади", наводе напредњаци и питају такође и да ли им "те паре дају пријатељи тајкуни са којима су опљачкали Србију, или Пајтић опет краде народне паре".

Напредњаци су саопштили и да им се вероватно само учинило да је Транспарентност Србија, "по ко зна који пут, била портпарол Демократске странке".

СНС је то саопштила поводом одговора организације "Транспарентност Србија" напредњацима.

"Вероватно нам се само учинило да је 'Транспарентност Србија', по ко зна који пут, била портпарол Демократске странке" речено је у саопштењу напредњака.

"Верујемо да су ти 'борци против корупције' годинама писали, и написали безброј саопштења о пљачкама, отимачинама, малверзацијама са државним банкама и лоповлуку функционера ДС-а, и извињавамо се што ни ми, ни грађани Србије, нисмо све то видели", навео је СНС.

Напредњаци су се осврнули и на протесте у Прибоју. Наводе да иза "протеста малобројних радника у Прибоју", заправо стоји Демократска странка, "односно они који су у Србији уништили све што су могли, а који данас не могу да поднесу да Србија и Прибој крену напред".

"Свима је јасно да 'Слога' није никаква синдикална организација, већ политички прилепак Демократске странке, на чијој листи су били на изборима 16. марта прошле године и да иза њих не стоји никаква брига за раднике, већ огољена политичка борба", наводи се у саопштењу СНС.

Напредњаци тврде да је жалосно што су се сада, "када су ствари у Србији почеле да се решавају и када коначно има све бољих економских вести, опет нашли појединци да држави наносе штету, и то управо они који 20 година нису били у стању, ни на једном пољу, да помогну грађанима".

СНС наводи и да наношење штете држави више никоме неће поћи за руком, као и да нико неће моћи да заустави да Србија постане модерна, уређена и успешна држава.

Раније данас, група радника и акционара ФАП-а се окупила на тргу у Прибоју како би изразили забринутост, јер, како су навели, још није решена судбина некадашњег прибојског гиганта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи