Читај ми!

Потпредседнике СПС-а изабраће Дачић

На Конгресу СПС биће потврђено неспорно лидерство Ивице Дачића који ће после тога на првој седници Главног одбора изабрати руководство партије, укључујући и потпредседнике, рекао је данас "Танјугу" посланик СПС Ђорђе Милићевић.

Ђорђе Милићевић је рекао да се врло често говори колико СПС има кандидата за потпредседнике, колико СПС има кандидата за Председништво. "На Конгресу ће бити изабран председник и ту ће бити потврђено неспорно лидерство Ивице Дачића", навеон је Милићевић.

Такође, објаснио је и да ће на Конгресу бити изабран Главни одбор СПС, Статутарна и Надзорна комисија, а да ће Дачић, као неспорни лидер, предложити ново руководство, односно тим који ће и даље са њим наставити да води СПС на првој седници Главног одбора.

Милићевић каже да верује у суд председника СПС, као и да се сагледавају предлози из базе, али и појединачни резултати у периоду између два Конгреса.

"Оно што је најважније и по чему је СПС препознатљива јесте да функционише као тим са неспорним лидером Дачићем, све остало појављивање у медијима и лицитирање овог или оног имена, ја тиме не могу и не желим да се бавим", прокоментарисао је Милићевић наводе да су локални одбори предложили девет кандидата за потпредседнике странке.

Милићевић истиче да је предстојећи редовни Конгрес веома важан за СПС, за даље јачање, модернизацију и реформе СПС и понавља да, када је реч о прошлости, та партија жели да из прошлости извуче поуке, афирмише оно што је било добро, да да одгороре на стара, али и на питања која данас муче Србију.

"Променила се Србија, пронели смо се и ми, промениле су се политичке околности од тренутка оснивања до данас, и СПС мора да живи живот данас. Потребне су добре старе идеје, али потребне се добре старе идеје за нова времена и да на неки нови начин буду интерпретиране јавности", рекао је Милићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи