Читај ми!

Пада власт у Крагујевцу?

Током дана или сутра биће поднета иницијатива за сазивање седнице по хитном поступку на којој би се гласало о поверењу актуелном председнику Скупштине града Крагујевца Саши Миленићу. Иницијативу су потписала 44 од 87 одборника локалног парламента.

Милан Урошевић, досадашњи потпредседник Скупштине града Крагујевца и председник градског одбора Српског покрета обнове, потврдио је дописнику РТС-а да су иницијативу Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и Демократске странке Србије, који су до сада били у опозицији, подржали и одборници Покрета за наш град (некадашњи Г17 плус), Јединствене Србије, Партија уједињених пензионера Србије и Српског покрета обнове.

Иначе, СПО, ЈС и ПУПС до сада су пружали подршку актуелној власти коју већ десет година предводи странка "Заједно за Шумадију" градоначелника Верољуба Стевановића.

Очекује се да данас или најкасније сутра та иницијатива буде предата Скупштини града.

Небојша Здравковић, доскорашњи заменик градоначелника и лидер "Покрета за наш град", каже за РТС да су кључни разлози за формирање нове владајуће већине, окупљене око СНС-а, потреба да се изврши хитна економска консолидација града, опоравак предузећа и стабилизација градског буџета који је такорећи стално у блокади.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи