Мировић: Власт у Војводини чека пораз

Потпредседник Српске напредне странке Игор Мировић изјавио је да су власти у Војводини изгубиле изборе на свим нивоима, изгубиле подршку народа.

Игор Мировић је рекао да власти у Војводини желе да управљају јавним пословима што ће се пре или касније, завршити потпуним поразом такве политике.

"Овај посао је везан за опредељење грађана, ово је једна конкурентска борба где можете бити успешни само ако вас грађани подржавају. СНС ће бити стрпљив и упоран. Трудићемо се да изведемо промене и у покрајинској администрацији", рекао је Мировић новинарима на регионалном сајму привреде у Новој Пазови.

Према његовим речима, у Војводини тренутно "мала група људи без народне подршке управља тим простором", преноси Танјуг.

"Да ствар буде гора, они који управљају Војводином, управљају кроз постојећу коалицију, међусобно не говоре, не комуницирају са локалном сампуправом, владом, не спроводе планове", навео је Мировић.

Разлог томе, тврди Мировић, је што власти у Војводини не поштују правила.

Једно од најважнијих неписаних правила у политици је да се ако изгубите изборе на неком од нивоа, запитате шта то са вашом политиком не ваља, закључио је Мировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи