Читај ми!

Обијене куће повратника код Клине

Четири куће и два помоћна објекта, чији су власници Срби, обијени у селу Грабац код Клине, на Косову и Метохији, саопштило је косовско министарство за заједнице и повратак.

Косовски министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић оштро је осудио синоћне инциденте, преноси Танјуг.

Јевтић је истакао да је обијање и крађа ствари из кућа очигледно застрашивање повратника и порука онима који желе да се на Космет врате да нису добродошли.

"Ово је и порука нама који радимо на повратку и обезбеђивању опстанка да је наш посао узалудан. Ја желим да кажем свима који сматрају да на овај начин могу да умање наш труд да што већи број расељених вратимо и обезедимо им сигурно место за живот, да у својим намерама не могу успети", рекао је Јевтић.

Апеловали смо, апелујемо и апеловаћемо на све надлежне институције које се баве безбедношћу на Косову да појачају свој напор како до оваквих инцидената не би долазило, навео је Јевтић у саопштењу достављеном Танјугу.

Министартво ја лично ћемо учинити све да повратак на Косово успе, а да опстанак буде одржив, на ма колике проблеме наилазили, додао је Јевтић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи