Читај ми!

Вашчук у опроштајној посети код Николића

Председник Србије Томислав Николић је одлазећем амбасадору Канаде Роману Вашчуку захвалио на његовом доприносу да се односи између те земље и Србије подигну на што виши ниво.

У Србији је створена погодна пословна клима за повећање обима инвестиција канадских компанија у српску привреду, рекао је председник Србије Томислав Николић у разговору са одлазећим амбасадором Канаде Романом Вашчуком, наводи Прес служба председника Србије, а преноси Танјуг.

Амбасадор Вашчук каже да су канадске фирме заинтересоване за улагања у Србију и да се у вези са тим ускоро очекује формирање канадске бизнис-коморе у Србији, за коју су десет великих канадских компанија већ обезбедиле буџет.

"Канадски привредници су посебно заинтересовани за велике пројекте, попут 'Београда на води' и желели би да се укључе у њихову реализацију", истиче Вашчук.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи