Читај ми!

Николић: Дачић ми није конкуренција

Председник Србије Томислав Николић уверен је да би убедљиво победио на наредним председничким изборима и да му актуелни министар спољних послова и лидер социјалиста Ивица Дачић није конкуренција.

Николић је на питање новинарке Федералне Телевизије да ли је тачно да му је Дачић најозбиљнија конкуренција на наредним председничким изборима запитао: "Да ли стварно мислите да он може да ми буде конкуренција?''

Српски председник је рекао да не потцењује и не понижава људе.

"Али, ако у другој години мог мандата неко почне да прича да ће бити председник Србије, онда нешто с њим није у реду", навео је Николић.

Уверен је, каже, да ће његов мандат трајати онолико колико то Устав Србије предвиђа зато што о томе колико је он добар не одлучује ниједан појединац, нити политичка странка већ грађани на референдуму.

"А пошто ја највише путујем Србијом, ја врло добро знам да бих данас убедљивије победио него на претходним изборима", рекао је Николић.

Председник Србије је рекао и да је Србија много тога учинила да Косово и Метохија не буде препрека на њеном путу ка Европској унији.

"А, ако мисле да ће препрека бити уклоњена ако ми признамо Косово и Метохију - то се никада неће десити", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи