Читај ми!

ДС: Демагогија СНС-а о градском превозу

Председник Градског одбора Демократске странке Балша Божовић каже да је шеф одборника Српске напредне странке Александар Јовичић лично позивао да грађани не плаћају карту у ГСП-у, а да сада ради супротно

Балша Божовић је у изјави достављеној медијима позвао напредњаке да кажу шта су урадили за Београђане, преноси Танјуг.

"Подсетио бих господина Јовичића да је ГСП називао лоповским системо и обећавао да ће се плаћање карата у јавном превозу укинути када Београд постане слободан. Годину дана након што су, како кажу, ослободили Београд, ситуација у ГСП је благо речено катастрофална", навео је Божовић.

Оценио је да су напредњаци, након што су позивали да се не плаћа карта, организовали протесте против "Бус плуса" и најављивали хапшења, за неколико месеци ГСП довели на ивицу пропасти.

"Јовичић сад прича како је неопходно да грађани плаћају карту и да је ГСП њихово предузеће. Слажемо се. Само би било лепо да нам господин објасни како је то сада нормално, а пре две године није било нормално. И како то да је сада пожељно да се плаћа карта јер је то 'наше предузеће', а пре две године није требало да се неко не би 'лично богатио'", навео је Божовић.

Истакао је да је у питању потпуно исти уговор и да ГСП функционише по потпуно истом систему као пре две године.

"Уместо што већ годину дана демагошки рачунају колико вртића, школа и паркова би могло да буде урађено, молимо у име грађана Београда господина Јовичића и његове колеге из СНС-а да већ једном изађу у медије и да кажу шта су урадили за грађане Београда", навео је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи