Читај ми!

Мађарска подржава европски пут Србије

Министарка без портфеља задужена за европске интеграције Јадранка Јоксимовић састала се са одлазећим амбасадором Мађарске Оскаром Никовицем, који је истакао да званична Будимпешта подржава Србију на њеном европском путу.

Одлазећи амбасадор Мађарске Оскар Никовиц је оценио да је интеграција целог региона у Европску унију у интересу Мађарске, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима, преноси Танјуг.

Јоксимовић је оценила да су у протеклом периоду учињени значајни кораци у унапређењу сарадње две земље, те да је у том смислу и дата пуна подршка наставку рада на заједничким инфраструктурним пројектима који су неопходни за привлачење страних инвестиција.

Министарка је нагласила и значај отварања нових граничних прелаза и реализовања других билатералних пројеката са Мађарском - привредних, културних, као и одржавање и унапређење добрих међунационалних односа.

Министарка Јоксимовић захвалила је амбасадору Никовицу на конструктивној сарадњи током његовог мандата и напорима које је улагао у развој и унапређење билатералних односа две државе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи