Читај ми!

МУП: Није било притужби у вези са изборима у Мајданпеку

У претходних десет дана у Мајданпеку није поднета ниједна кривична пријава нити је пријављен инцидент у вези са изборима или политичким странкама, саопштио МУП, реагујући на тврдње ЛДП-а да су њихове активисте у том граду напали функционери СНС.

Српска напредна странка негирала је те оптужбе и затражила извињење, на шта је ЛДП одговорио да се "извињава што је напад на активисте ЛДП у ноћи између суботе и недеље предводио Дејан Шкорић, председник Општинске изборне комисије, која по закону мора бити неутрална током вршења и спровођења изборних радњи".

Раније данас, и демократе су оптужиле напредњаке да тим нападом "настављају рецепт који је већ опробала и разрадила на свим локалним изборима који су одржани у претходне две године".

СНС је негирала те оптужбе, а демократама поручила да их не изненађује још један покушај јефтиног сакупљања политичких поена, "који су засновани, као и до сада, искључиво на измишљотинама"

МУП је саопштио да на територији читаве полицијске управе у Бору, која обухвата и општину Мајданпек, у претходних 10 дана није поднета ниједна кривична пријава нити притужба везана за одржавање локалних избора, нити је пријављен било какав инцидент везан за изборе или политичке странке.

У Мајданпеку ће 7. септембра бити одржани локални избори на којима ће грађани моћи да бирају између седам изборних листа.

Грађани Мајданпека 7. септембра бирају 31 одборника у локалном парламенту, јер је Влада Србије 30. маја распустила је Скупштину општине и образовала Привремени орган за обављање неодложних послова до конституисања нових након избора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи