Читај ми!

СНС тражи извињење од ЛДП-а

Српска напредна странка негирала је оптужбе Демократске странке и Либерално демократске странке да су активисти напредњака у Мајданпеку, уочи избора 7. септембра физички напали присталице ЛДП-a.

СНС од ЛДП-a "захтева извињење због лажних оптужби", а поручује демократама да их не изненађује још један покушај јефтиног сакупљања политичких поена, "који су засновани, као и до сада, искључиво на измишљотинама"

"Одговорно тврдимо да нико из редова СНС-a није никоме претио, а камоли се физички обрачунавао са било којим политичким противником", навели су у саопштењу напредњаци.

СНС додаје и да је "очигледно да, у недостатку свог програма, ДС нема шта да понуди грађанима, осим оваквих ноторних лажи и бесмислица".

"СНС захтева извињење од писца саопштења ЛДП-а, у коме лажно оптужују напредњаке, и позивамо га да, пре него што напише следећу лаж, и пре него што ЛДП покуша поново да обмане грађане, прво питају своје активисте шта је истина", додаје СНС.

ДС је оптужиo претходно СНС да нападом на активисте ЛДП-а у Мајданпеку "наставља рецепт који је већ опробаo и разрадиo на свим локалним изборима који су одржани у претходне две године".

У Мајданпеку ће 7. септембра бити одржани локални избори на којима ће грађани моћи да бирају између седам изборних листа а ЛДП тврди да су "функционери и чланови СНС предвођени председником Општинске изборне комисије физички напали активисте ЛДП-a који су у Мајданпеку обављали предизборне радње".

Грађани Мајданпека 7. септембра бирају 31 одборника у локалном парламенту, јер је Влада Србије 30. маја распустила је Скупšтину опšтине и образовала Привремени орган за обављање неодлоžних послова до конституисања нових након избора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи