Читај ми!

Директорка ужичке болнице напустила СНС

Директорка Опште болнице у Ужицу Јелена Раковић Радивојевић напустила је Српску напредну странку јер није желела да подржи кандидата ове странке Тихомира Петковића за новог градоначелника Ужица.

Јелена Раковић Радивојевић, која је и сама у јавности била помињана као кандидат напредњака за градоначелника Ужица, у саопштењу за јавност објашњава због чега није желела да подржи Тихомира Петковића за ту функцију, преноси Танјуг.

"Да не подржим Тихомира Петковића одлучила сам упркос чињеници да су појединци из руководства СНС-а у више наврата и дуже време вршили притисак на мене да ту одлуку променим. Када ми је стављено до знања да, уколико не променим одлуку, нисам више пожељна у Српској напредној странци, одлучила сам да поступим по сопственој савести, убеђена да је то у интересу грађана Ужица и одбила сам да дам подршку Петковићу", наводи Радивојевићева у саопштењу за јавност.

Истиче да је одлуку донела без ичијег утицаја и договора са било којом организацијом, странком или појединцем.

"Иако ми је предочено да ће због ове моје одлуке бити доведен у питање мој останак на месту директора Опште болнице у Ужицу, чега сам била и сама свесна, и даље ћу све своје дужности обављати максимално одговорно и у интересу грађана, као самостални одборник у ужичком парламенту", наводи Јелена Раковић Радивојевић.

У Ужицу је због немарног односа према грађанима услед проблема са водоснабдевањем Ужица 23.јула, Влада Србије наложила смену комплетног руководства града на челу са градоначелником Сашом Милошевићем (СНС), који је 24. јула поднео оставку.

Из СНС-а јуче је саопштено да је потписан нови коалициони споразум у Ужицу, по којем у власти више неће бити УРС, а нови коалициони владајући партнери су СПО и СДПС, заједно са СНС, СПС-ПУПС-ЈС, НС, ПСС и ДСС-ом.

Кандидат за градоначелника ове коалиције је Тихомир Петковић из Српске напредне странке који ће на ту функцију бити изабран 15.августа, за када је заказана седница Скупштине града.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи