Читај ми!

Дачић са Шкрбићем о донаторској конференцији

Шеф српске дипломатије Ивица Дачић разговарао је са амбасадором БиХ у Београду Ранком Шкрбићем о донаторској конференцији поплављеним подручјима. И министар Александар Вулин се састао са амбасадором БиХ.

Први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић примио је  амбасадора Босне и Херцеговине у Београду Ранка Шкрбића, с којима је разговарао о донаторској конференцији за помоћ поплављеним подручјима Србије и БиХ, преноси Танјуг.

Дачић и Шкрбић разменили су мишљења и о актуелним питањима билатералне сарадње Србије и Босне и Херцеговине, саопштило је Министарство спољних послова.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и амбасадор Шкрбић разговарали су о моделима система социјалне заштите у две земље, али и у региону.

Како се наводи у саопштењу Министарства рада, Вулин и Шкрбић су разговарали и о унапређењу сарадње на пољу социјалне заштите.

Шкрбић се, како се додаје, захвалио Влади Србије која је брзо реаговала у условима елементарне непогоде која је погодила регион.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи