Читај ми!

Мишчевић: Србија је на правом колосеку

Шефица пареговарчког тима Србије Тања Мишчевић поручила је да је Србија на правом колосеку када је реч о придруживању Унији као и да очекује да ће до краја године бити отворено поглавље 32 о контроли јавних финансија.

"Најзад смо на правом путу и одлуком о отварању преговора, усвајањем преговарачког оквира, првом међувладином конференцијом, половином скрининга и упознавањем са садржином половине од 35 поглавља смо заиста на колосеку са кога више нема назад", истакла је Мишчевић, јавља Танјуг.

Она је на скупу са новинарима поводом Дана Европе рекла да више нема повратка на старо и да неће бити лако и једноставно на том путу.

"Одмах мора бити јасно, ми смо на колосеку и у процесу који ће дуго трајати и који ће у неким областима захтевати врло тешке реформе које су већ започеле и које ће пуно коштати, али поента је да радимо посао који нас мења, који ствара основе и системе, структуре и институције", закључила је Мишчевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи