Читај ми!

Жена на челу Одбора за одбрану

На првој седници скупштинског Одбора за одбрану и унутрашње послове први пут у историји српског парламентаризма за председницу тог одбора изабрана жена - посланица СНС-а Марија Обрадовић.

Марија Обрадовић је изабрана већином гласова на предлог шефа посланичке групе СНС Зорана Бабића, који је изразио уверење да ће Обрадовићева добро водити тај одбор и да ће при томе дати максимум, као што је чинила на претходним пословима, преноси Танјуг.

Обрадовићева је, преузимајући председавање одбором, изразила задовољство што је изабрана као прва жена у историји српског парламентарнизма да председава тим одбором пред којим су значајни задаци.

Она је истакла да је неопходно да сви чланови одбора буду максимално посвећени раду у реализацији задатака које одбор има, а да ће тешко време и обавезе чинити рад тог тела занимљивим.

Према њеним речима, у одбору је још пет жена, три чланице и две заменице чланова, које ће, заједно са осталим колегама, дати пун допринос у раду одбора и при парламентарној контроли министарстава одбране и унутрашњих послова.

На предлог Обрадовићеве, већином гласова за заменика председника тог одбора изабран је Бојан Костреш из Лиге социјалдемократа Војводине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи