Читај ми!

Новосадски ДС подржао Пајтића

Новосадски одбор Демократске странке саопштио је да подржава кандидатуру актуелног заменика председника демократа Бојана Пајтића за место лидера партије.

Узимајући у обзир досадашње резултате, које је Бојан Пајтић постигао у Војводини и углед који има у Демократској странци, Председништво Градског одбора Нови Сад подржава његову кандидатуру за функцију председника ДС-а, наводи се у саопштењу за јавност, преноси Бета.

Кандидатуру Бојана Пајтића за председника ДС-а, пре новосадског одбора, јуче је подржало пет одбора те странке.

Пајтићеву канидатуру на страначким изборима, који су заказани за 31. мај, подржали су одбори ДС-а у Шапцу, Лозници, Сокобањи, Косовској Митровици и београдској општини Стари град.

Сам Пајтић није желео да коментарише наводе да ће бити кандидат за лидера партије, али је председник ДС-а Драган Ђилас потврдио да му је Пајтић рекао да ће бити противкандидат на изборима за председника партије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи