Читај ми!

Ново радно време и у скупштинским службама

Службе у републичком парламенту од сутра ће имати ново радно време - почињаће са радом сат времена раније, у 7.30, а завршавати у 15.30 сати. Заседања у парламенту, према Пословнику о раду, почињу у 10 и трају до 18 сати.

Одлуком генералног секретара Скупштине Србије Јане Љубичић запослени у службама парламента обавештени су о промени радног времена у складу са одлуком Владе Србије, која је донета 1. маја, да се у јавним службама са радним даном креће сат времена раније, преноси Танјуг.

Запослени у скупштини до данас су на посао долазили у 8.30, а одлазили у 16.30 сати.

Одлука владе о распореду радног времена односила се на министарства, посебне организације и службе владе, као и Републичко јавно правобранилаштво и јавне агенције.

Заседања у парламенту, према Пословнику о раду, почињу у 10 и трају до 18 сати, с тим што председавајући седницом може да продужи радни дан уколико за то постоји потреба.

Према Пословнику, парламент заседа уторком, средом и четвртком, док се понедељком и петком одржавају седнице скупштинских одбора, али седнице такође могу бити заказане и другим данима, уколико се процени да је то потребно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи