Читај ми!

НДС: Није било разговора о спајању са ЗЗС

Нова демократска странка негирала је наводе појединих медија да ће се ускоро ујединити са полтичком партијом Заједно за Србију.

Партија Бориса Тадића саопштила је да није било разговора о уједињавању са странком Душана Петровића ЗЗС, преноси Танјуг.

У саопштењу је наведено и да ће се такве одлуке "доносити искључиво спрам процене које решење је најделотворније за ефикасно опозиционо деловање".

Указује се и да се "функционалност опозиције неће постићи вештачким удруживањима спрам партијских интереса, нити је функција медија да се такмиче у погађању форме и састава тих удруживања".

Уместо да се и политичке партије и медији баве суштином проблема и изазова који су пред нашим друштвом, настављају да се баве комбинаторикама и нагађањима које ни на који начин не доприносе бољем животу грађана, додаје та странка.

Поједини медији су пренели да ће се убрзо ујединити НДС и ЗЗС, који предводи Петровић, иначе близак Тадићев сарадника из периода док је Тадић био на челу Демократске странке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи