Читај ми!

ДС тражи системско решење за насиље

Демократска странка је похвалила брзу реакцију полиције која је ухапсила осумњиченог за учествовање у тучи у Новом Саду и позвала градоначелника Милоша Вучевића и МУП да понуде системско решење за проблем насиља међу малолетницима.

Позивамо их да јавност, грађане Новог Сада, али и представнике других странака обавесте о својим намерама, како би се укључили и помогли да се овај озбиљни проблем што пре и што боље реши, наводи се у саопштењу новосадског ДС-а које преноси Бета.

ДС је позвао надлежне да се превентивно баве проблемом малолетничке делинквенције како би се такви инциденти избегли.

"Једина до сада донета одлука Координационог тела за борбу против насиља у школама јесте закључавање деце у школе. Недовољно, неозбиљно и понижавајуће. Јасно је да нису деца та коју треба закључавати, већ насилници, изгредници и криминалци. Децу треба васпитавати, учити и уважавати", навео је новосадски ДС.

Две особе повређене су раније данас у сукобу код једне школе у новосадском Новом насељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи