Читај ми!

Избори у Митровици 23. фебруара

Поновљени избори за градоначелника у општини Северна Митровица биће одржани 23. фебруара, сазнаје РТС. Избори се одржавају зато што изабрани градоначелник Крстимир Пантић није желео да положи заклетву. Александар Вучић: Не подржавам Пантићеве потезе, Вулин добро ради.

У општини Северна Митровица биће одржани поновљени избори за градоначелника 23. фебруара, сазнаје РТС из извора блиских Централној изборној комисији.

Избори се одржавају зато што изабрани градоначелник Крстимир Пантић није желео да положи заклетву.

Поновљени избори могу да буду одржани најкасније за 45 дана од расписивања, али Централна изборна комисија може да промени тај рок, ако то околности налажу.

Пантић је за градоначелника изабран на листи "Српска" коју је подржала Влада Србије и истовремено је поднео оставку на место заменика директора Канцеларије за Косово и Метохију српске владе.

Вучић: Подржавам Вулина

Први потпредседник Владе Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић каже да не подржава последње потезе Крстимира Пантић, а да веома позитивно оцењује рад министра Александра Вулина.

"За оно што је радио јуче Крстимир Пантић нема моју подршку, а да ли има подршку странке то ћемо видети на страначким органима", рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Влади Србије.

Вучић је додао да веома позитивно оцењује рад министра без портфеља задуженог за Косово и Метохију Александра Вулина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи