Љиљана Ковачевић на челу Пореске управе

На данашњој седници Влада донела решење на основу којег ће помоћник директора Пореске управе Љиљана Ковачевић привремено обављати послове директора Пореске управе.

Влада Србије је на место директора Пореске управе Србије привремено поставила Љиљану Ковачевић, досадашњег помоћника директора те службе, саопштила је Канцеларија Владе за сарадњу с медијима.

За заменика директора Пореске управе именован је Миодраг Павићевић.  Одлуком Владе данас је разрешен дужности директор Пореске управе Драгутин Радосављевић који је ту дужност обављао од новембра 2008. године до августа 2012. године. Он се жалио на одлуку Владе о разрешењу са те дужности, наводећи да је изабран на конкурсу на мандат од пет година.

До именовања Ивана Симича за вршиоца дужности директора Пореске управе, у фебруару 2013. године, рад те службе координирала је Љиљана Ковачевић, које је била на челу Центра за велике пореске обвезнике.

Симич је 27. децембра прошле године поднео оставку на место вршиоца дужности директора Пореске управе, а са те дужности Влада га је разрешила 30. децембра.

Влада је донела и уредбу којом се одређује висина посебне накнаде за подстицај за производњу електричне енергије из обновљивих извора и за откуп енергије од повлашћених произвођача, саопштила је владина канцеларија за односе са медијима.

Висина накнаде је 0.081 динар по киловат - часу.

Влада је донела одлуку о изради Просторног плана подручја посебне намене Борско-мајданпечког рударског басена, као и Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора железничке пруге Сталаћ - Ђунис, наведено је у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи