Читај ми!

Жбогар честитао градоначелницима ступање на дужност

Новим градоначелницима Лепосавића, Зубиног Потока и Звечана представник ЕУ за Косово Самуел Жбогар честитао ступање на дужност. Ми смо много заинтересовани да заједно са вама радимо како бисмо побољшали живот људих у том делу, поручио Жбогар.

Представник ЕУ за Косово Самуел Жбогар честитао је новим градоначелницима Лепосавића, Зубиног Потока и Звечана ступања на дужност, истичући да су пред њима велики задаци и одговорност.

"Ми честитамо новим градоначелницима Лепосавића, Зубиног Потока и Звечана који су у суботу преузели функцију у складу са законом о локалној самоуправи и Бриселским споразумом. Испред вас су велики задаци и одговорности. Ми смо много заинтересовани да заједно са вама радимо како бисмо побољшали живот људи", рекао је представник ЕУ.

Жбогар није желео да даје оцену да ли је начином на који су конституисане скупштина општина на северу прекршен закон.

На конференцији за новинаре након сусрета са градоначелником Приштине Шпенд Ахметијем, Жбогар је рекао да одређено министарство треба да даје одговор у вези са тим питањем.

"Моја улога је само да посматрам и да помажем да ово место постане боље", рекао је Жбогар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи