Читај ми!

Антић са Кирбијем

За инвестиције из САД у Србију посебно је значајна изградња квалитетне саобраћајне инфраструктуре, оцењено је на састанку српског министра саобраћаја Александра Антића и америчког амбасадора у Београду Мајкла Кирбија.

Министар саобраћаја Србије Александар Антић разговарао је с америчким амбасадором Мајклом Кирбијем о сарадњи двеју земаља, посебно у области ваздушног саобраћаја.

Током састанка је оцењено да је за инвестиције из САД веома важна изградња квалитетне саобраћајне инфраструктуре.

"Амбасадор је најавио појачано интересовање америчких инвеститора за Србију и као посебну предност навео је школоване раднике и бројне погодности за производњу и даљи извоз роба и услуга", саопштило је Министарство саобраћаја.

Наводи се да је у том смислу посебно истакнут значај изградње квалитетне саобраћајне инфраструктуре у Србији.

Говорећи о сарадњи у ваздушном саобраћају и питањима безбедности, Антић је рекао да очекује да ће на контролном састанку 24. марта Америчка ваздухопловна администрација потврдити напредак Србије у тој области.

"Имајући у виду амбицију наше земље да постане регионални лидер у ваздушном саобраћају, таква одлука била би веома значајна и омогућила би националном авио-превознику 'Ер Србији' да лети за САД", рекао је Антић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи