ЛДП: Бесмислено да подржавамо Владу

Бесмислене оптужбе да ЛДП подржава Владу Србије, оценио посланик те странке Кенан Хајдаревић и истакао да то потврђују подаци о томе колико често су странке опозиције гласале за владине законске предлоге.

Посланик Либерално демократске партије Кенан Хајдаревић оценио је да су бесмислене оптужбе да та странка подржава Владу Србије и навео да то најбоље показују подаци о томе колико су пута странке опозиције гласале за владине законске предлоге.

"Наша посланичка група је подржала троструко мање владиних предлога него што је то учинила рецимо Демократска странка, па оптужбе које долазе са те стране видим само као аматерску медијску кампању пред изборе у којој појединци неуспешно покушавају да спасу себе и своју пропалу политику", рекао је Хајдаревић.

Како је саопштио ЛДП, Хајдаревић је рекао да политичко деловање његове странке није "условљено личним афинитетима и симпатијама, већ оним послом који се у друштву мора урадити".

"Када смо као опозиција подржавали Демократску странку у реформским законима или када данас, поново као опозиција, подржимо бриселски споразум, то је доказ истрајности у нашој политици. Овде неки никако да схвате да политика није фронт, него деловање у коме ће сваки грађанин Србије видети свој интерес", рекао је посланик ЛДП-а.

Према подацима Отвореног парламента, које је објавио лист Данас, највише су законске предлоге и друге одлуке власти у Скупштини подржавали посланици Српског покрета обнове и клуба Заједно за Србију Душана Петровића.

Потом следе Савез војвођанских Мађара и Демократска странка које су више пута подржале владине предлоге, него што су гласали против.

Више пута против владиних одлука него за њих у Скупштини Србије гласали су Демократска странка Србије, ЛДП и Лига социјалдемократа Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи