Читај ми!

Ђилас: У Оџацима расте број радних места

Лидер демократа Драган Ђилас поручио у Оџацима да је то општина којом се ДС поноси због људи који су бринули о суграђанима, који су радили да се Оџаци развијају и који су од те општине створили једину општину у Војводини у којој расте број радних места.

Председник Деморкатске странке Драган Ђилас поручио је у Оџацима да је то општина којом се ДС поноси због људи који су бринули о суграђанима, који су радили да се Оџаци развијају и који су од те општине створили једину општину у Војводини у којој расте број радних места.

Ђилас је на завршној конвенцији пред локалне изборе у тој општини рекао да је ДС у претходном периоду "урадила велике ствари и дала велике жртве", као и да је било ствари које нису биле сјајне и да се он грађанима за то извинио али да нико не може да ДС одузме оно што је добро уређено.

Он сматра да данас нема ниједне области у којој је боље у односу на пре две године, да људи сваког дана остају без посла, а да је буџетом за 2014. годину, како тврди, у Србији предвђено отпуштање 100.000 људи.

Ђилас је, саопштено је из ДС, окупљеним грађанима рекао да од њих тражи само једну ствар - да покажу да се не плаше, да покажу храброст и да покажу да верују да у Србији живи више пристојних људи него непристојних и да "за ДС гласају пристојни људи, као и да ће зато ДС победити".

Функционер ДС Бојан Пајтић уверен је да ће демократе бити успешне на предстојећим изборима, јер у те изборе ДС, како је навео, улази свесна резултата који су остварени у Оџацима.

Пајтић је нагласио да је ДС показала да је та странка снага пристојних људи, јер не пристаје на земљу у којој ће се "вредност диплома мерити хиљадама које су за њу плаћене и у којој се газе институције, као и да не пристаје на владу која покушава да влада са превише речи, а премало резултата".

Председница те општине Изабела Серић рекла је да резултате у општини Оџаци виде сви.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи