ЛДП: Омогућити нормалан изборни процес

Странке треба да прекину своје бесмислене сукобе, а државни органи да омогуће нормалан изборни процес на Вождовцу, саопштава општински одбор ЛДП-а. За садашње неподношљиво стање на Вождовцу одговорни СНС и ДС, тврде либерали.

Либерално-демократска партија захтева од свих државних органа да омогуће нормалан изборни процес на Вождовцу, а од политичких странака да прекину своје бесмислене сукобе због којих се ствара "ратна атмосфера" у центру Београда, саопштава вождовачки ЛДП.

Како се наводи у саопштењу либерала, на Вождовцу мора да постоји бар миминум реда, а то у овом тренутку није тако због "чудних околности под којима се најављује повлачење изборних листа без било каквог образложења" и због "међусобних препуцавања, бесмислених оптужби и уништавања билборда других странака".

У ЛДП-у истичу да су међусобна оптуживања и подметања далеко од интереса грађана, а да за садашње неподношљиво стање у којем се Вождовац налази одговорност сносе Српска напредна странка и Демократска странка.

"Грађани веома тешко живе и то је сурова истина око које сигурно постоји сагласност свих политичких актера и због тога је обавеза свих нас да заједно спречимо да политика постане минско поље које стварају СНС и ДС", наводи се у саопштењу.

ЛДП осуђује уништавање билборда ДС-а и траже хитну реакцију надлежних, али истиче да нема разумевање ни за понашање демократа, "јер су они последњи који имају право да од себе стварају жртву".

"Не можете за потребе своје изборне кампање Београд представити као град у којем се цртају крстови по улазним вратима. Још једном тражимо да сваки случај те врсте буде моментално разјашњен, а од странака да се уздрже од свог уобичајеног фолклора, јер нису у стању да одговоре ни на  један проблем са којим се друштво суочава", закључује ЛДП у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи