Читај ми!

"Грађанска алтернатива" подржава ДС

Демократска странке једина алтернатива власти, сматрају у Удружењу "Грађанска алтернатива" коју предводи Горан Мандић. Због тога су и повукли кандидатуру за изборе на Вождовцу и најавили да ће подржати Демократску странку на свим нивоима.

Удружење "Грађанска алтернатива" коју предводи Горан Мандић повукла је кандидатуру за изборе на Вождовцу и најавила да ће подржати Демократску странку.

Председник београдских демократа Балша Божовић изјавио је на конференцији за новинаре да је Мандић и група грађана која је њега подржала, одлучио да подржи листу "Ђилас- Демократска", јер је свестан да је власти напредњака једина алтернатива Демократска странка и зато што "неко у овој општини и овом граду, земљи мора и да ради".

Божовић је захвалио на заједничкој конференцији Мандићу на тој подршци и, како је рекао, на свести да енергија и гласови на овим изборима не смеју да се расипају, јер то не би било одговорно ни према грађанима Вождовца.

Божовић је рекао да они не "нуде промену васионе и нереална обећања као СНС", већ да ће радити предано и вредно и направити оне резултате као што су их имали у Београду протеклих пет година.

Мандић је рекао да су они схватили да је Демократска странка једина алтернатива власти напредњака и да су зато одлучили да се придруже у кампањи демократама, како на Вождовцу, тако и у Београду, и у Републици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи