СНС: Одговоран рад у интересу грађана

Српска напредна странка, у предизборној кампањи за локалне изборе на Вождовцу, обећала наставак одговорног и поштеног рада у интересу свих грађана, за разлику од демократа, за које каже да су "показали да немају разумевање за Вождовчане".

У предизборној кампањи за локалне изборе на Вождовцу напредњаци су обећали наставак одговорног и поштеног рада у интересу свих грађана.

СНС у саопштењу наводи да лидер ДС-а Драган Ђилас показује да му избори на Вождовцу служе да задовољи своје политичке амбиције, а не потребе грађана.

"Политички планови које спроводи ДС и Ђилас и све приче које пласира у вези мартовских избора, нису важни - важан је 15. децембар и будућност Вождовчана", наводе напредњаци.

СНС је поновио и да је "бивша градска власт на челу са Ђиласом, више пута до сада показала да нема разумевање за све грађане, а посебно Вождовчане".

"Иако износе неистине, очигледно је да се на Вождовцу радило и да се ради, како би се изашло у сусрет проблемима свих грађана - решавали смо проблем водовода и канализације, обнављали школе и вртиће и градили спортске хале", наводе напредњаци.

СНС, која је на власти од 2009. године у тој београдској општини истиче и да "смо то све урадили са најмањим буџетом, иако је Вождовац трећа општина по величини и броју становника у Београду".

Та странка наводи и да је сигурна у резултат избора "и да ће 15. децембра Вождовчани још једном подржати исправну и поштену политику коју спроводи Александар Вучић".

ДС је претходно предала листу кандидата за изборе на Вождовцу, уз поруку Ђиласа да ће успех ДС-а на тим изборима представљати почетак одбране Београда на мартовским изборима у престоници.

Српска напредна странка је саопштила да је уверена да ће надлежни органи брзо утврдити ко стоји иза кампање у којој се, наводно у име председника странке Алексанадра Вучића, позива на обележавање политичких противника.

"СНС истиче да је ДС та која месецима ствара и шири мржњу по Србији. Изражавамо уверење да ће надлежни државни органи, у року од 48 сати, сазнати и саопштити ко стварно стоји иза ове скупе кампање, уперене против председника СНС-а Александра Вучића, односно, ко је тај који је наручио и платио штампање ових скандалозних плаката и флајера", саопштено је из СНС-а.

На више места у Београду појавиле су се налепнице на којима пише: "Лопову са спрата жути крст на врата! Позивамо лојалне Вучићу да обележе жуте комшије! Вучићева легија страсти".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи