Стојановић: Срби се не продају

У Лепини код Липљана, пред предстојеће изборе на Косову, отворен штаб Грађанске иницијативе "Српска". Срби се не продају и никада се неће продавати, поручио Бранимир Стојановић, кандидат за градоначелника Општине Грачаница.

Грађанска иницијатива "Српска", коју подржава званични Београд, отворила је изборни штаб у селу Лепина, код Липљана, пред око 200 симпатизера и чланова "Српске".

Бранимир Стојановић, кандидат за градоначелника Општине Грачаница испред листе "Српска", рекао је да ће 3. новембра Срби са Косова и Метохије показати да немају друге државе осим Србије.

"Сви они који размишљају другачије научиће 3. новембра једну нову лекцију о свом народу коју до сад нису знали, а то је да се Срби не продају и да се никада неће продавати. Драго ми је што у вашим очима поново видим понос, што у њима видим храброст коју сам виђао на митинзима у Штрпцу, Клокоту, а бићемо храбрији после доласка нашег премијера, вицепремијера и председника Републике Србије", рекао је Стојановић.

Представници "Српске" нагласили су да ће наставити са достојанственом и поштеном политичком кампањом на Косову и Метохији, иако то није случај код других политичких партија.

"Данас пада киша, четвртог падају они, падају сви заједно, падају зато што су се отуђили од народа на Косову и Метохији. Падају зато што су престали да размишљају да су Срби, а ми јесмо Срби. Лепа је Лепина, данас је још лепша, јер је окићена тробојкама и плакатима Српске. Српска је политички фактор који ће да обједини све Србе на Косову и Метохији а многима се то не свиђа", навео је председник Српске Владета Костић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи