Николић: О Цвијану на страначким органима

У Српској напредној странци нема сукоба и фракција, рекао председник Извршног одбора СНС-а Радомир Николић и најавио да ће страначки органи расправљати о томе да ли критике Владимира Цвијана представљају "кршење страначке дисциплине".

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Радомир Николић изјавио је да ће страначки органи испитати да ли критике Владимира Цвијана на рачун СНС представљају "кршење страначке дисциплине".

Николић је истакао да у овој странци нема сукоба и фракција, као и да ће надлежна тела у СНС "испитати о чему се ради".

"Ако се овде ради о страначкој непослушности, а врло је могуће да је дошло до дисциплинског прекршаја, то тражи да органи странке испитају конкретан случај. То до сада нисмо учинили, али верујем да ћемо ући у тај процес", рекао је Николић агенцији Бета.

На питање да ли то значи да ће народни посланик и функционер СНС Цвијан бити искључен из странке, Николић је казао да не може да говори пре него што се о томе изјасни Председништво СНС.

Према његовим речима, Цвијан је потврдио да се састао са бизнисменом Мирославом Мишковићем, док у исто време јавно критикује рад странке, што је Николић оценио "неприкладним".

"У принципу то се ради на седници Председништва, чији је он члан, затим у органима странке. Ако се не слажеш са нечим, не идеш прво у медије са таквим ставом", рекао је председник Извршног одбора СНС-а.

Посланик СНС-а Владимир Цвијан написао је синоћ на свом Твитер налогу да је "бесмиселна" оптужница против Борислава Новаковића и Петра Матијевића, који су ухапшени 24. септембра. "А сад, избаците ме из странке", написао је Цвијан.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи