ДС: Идентификован нападач на активисту

Откривен је идентитет једне од особа које су у петак увече у Змајеву напале активисту ДС-а Данила Бобића, саопштио ДС. Очекујемо да надлежни органи поднесу кривичну пријаву, уколико то не учине, Одбор ће поднети кривичну пријаву против њих, наводи ДС.

Покрајински одбор Демократске странке обавестио је полицију о идентитету једне од особа које су у петак увече у Змајеву напале активисту ДС-а Данила Бобића и одвеле га у просторије Српске напредне странке у Врбасу где су га тукле, саопштио је ДС.

Очекујемо од полиције да реагује по службеној дужности и поднесе кривичну пријаву против Недељка Миловића из Београда, а уколико полциција и остали надлежни органи то не учине, Покрајински одбор ДС-а ће поднети кривичну пријаву против њих, наводи су у саопштењу.

Како се наводи, једино ефикасном и одлучном реакцијом свих надлежних органа може се обезбедити да изборни дан у Врбасу прође мирно, без инцидената, и да грађани Врбаса своју изборну вољу искажу слободно и без страха и било каквих притисака.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи