Сутра о будућим корацима о приступању ЕУ

Седница посвећена будућим корацима у наставку евроинтеграција биће одржана сутра ујутру у згради Владе Србије. Пре седнице Координационог тела за процес приступања Србије ЕУ биће одржана и седница Влада Србије.

Координационо тело за процес приступања Србије Европској унији одржаће сутра седницу посвећену будућим корацима у наставку евроинтеграција.

Седницом ће председвати премијер Ивица Дачић, а присуствоваће и шеф преговарачког тима за вођење преговора о приступању Србије ЕУ Тања Мишчевић, најавила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

"Састанак ће бити посвећен даљим корацима у процесу приступања Србије ЕУ", наводи се у саопштењу.

Седници, која ће бити одржана у згради Владе присуствоваће чланови Владе који су именовани у Координационом телу, додаје се у саопштењу.

Пре те седнице, која је заказана за 8.45 сати биће одржана и седница Влада Србије, са почетком, у 8 сати.

Дачић је изјавио претходно да је жеља Србије да преговори о прикључењу ЕУ почну што пре и да очекујемо добре вести.

Премијер је у у петак у Гаџином Хану подсетио да током наредне седмице треба да буде обелодањен извештај о напретку Србије, а да ће 21. октобра у Луксембургу бити одржана прва седница Савета за примену Споразума о стабилизацији и придруживању.

"Очекујемо да у децембру буде усвојен позитиван закључак и, како је раније најављено, да најкасније до краја јануара 2014. године буде одржана прва међувладина конференција", рекао је Дачић новинарима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи