Читај ми!

Ивановић: Митровица да буде уређен град

Мој план је да Косовска Митровица поново постане уређен град, као што је то био до 1999. године, изјавио кандидат за градоначелника северне Косовске Митровице Оливер Ивановић.

Кандидат за градоначелника северне Косовске Митровице Оливер Ивановић изјавио је да је његов план и задатак да тај град поново постане уређен, као што је био до 1999. године.

"Да Косовска Митровица буде град који ће се препознавати по култури и медијима, да буде препознат по уређености, у смислу да више немамо ни аеро загађење, да улице и паркови опет буду у цвећу. То није тако тешко. Ја мислим да имамо снаге да опет тако нешто направимо", рекао је Ивановић у Звечану.

У Звечану су представљени кандидати Грађанске иницијативе "Србија - демократија - правда - Оливер Ивановић" за градоначелнике и одборнике у општинама Косовска Митровица, Звечан и Лепосавић.

У обраћању на том скупу Ивановић је рекао да треба да се крене у решавање горућих проблема које нико до сада није покушао да реши.

Кандидат те листе за градоначелника општине Звечан Небојша Влајић рекао је да би, у случају победе, његов приоритет био уређење града.

"То ће бити град у који ће људи долазити и желети да остану, а не да из њега беже. Да Звечан буде место у којем људи могу да се запосле, ако су стручни и вредни, без протекције и везе. Да буде место које ће се поново поносити чистоћом, зеленилом и уређеношћу", рекао је Влајић.

Кандидати са листе изразили су наду да ће север Косова и Метохије изгледати другачије у наредне четири године и да ће Србија стати иза онога ко победи на изборима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи