Читај ми!

Јовановић: Нисам за ТВ дуел већ за разговор

Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић рекао је да неће ићи на ТВ дуел са првим потпредседником Владе и председником СНС-а Александром Вучићем, али је истакао да пристаје на разговор о свим темема.

Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да неће ићи на ТВ дуел са првим потпредседником владе и лидером СНС-а Александром Вучићем, али да је за разговор са њим.

Јовановић је на предизборној конвецнцији коалиције ЛДП-ЛСВ за локалне изборе у Врбасу рекао да се залаже за разговор о свим темама.

"Не желим на ТВ дуел, јер не видим шта би грађани имали од тог циркуса, али у сваком случају пристајем на разговоре о свим темама у интересу грађана Србије", рекао је Јовановић.

Нагласио је да је пре четири године у кампањи у Врбасу говорио о, како је рекао, свему ономе што се данас дешава и да је поносан на чињеницу да Вучић и премијер и лидер СПС-а Ивица Дачић данас интерпретирају ставове ЛДП-а изречене још пре четири године.

Говорећи о локалним изборима у Врбасу, Јовановић је истакао да је у трци превише старанака за општину као што је Врбас.

"Видео сам доста тога у животу, али овакву гужву и хаос као што је у Врбасу нигде нисам. Заиста је превише странака укључено у изборну трку у Врбасу", истакао је лидер либерала.

Лидер Лиге социјадемократа Војводине Ненад Чанак рекао је новинарима уочи почетка конвенције да верује да ће кандидати са листе ЛДП-ЛСВ остварити бољи резултат него на претходним локалним изборима у Врбасу када су по први пут прешли цензус.

"Локални избори у Врбасу су значајни за опипавање пулса у Војводини. Уверен сам да је након осмогодишњег цунамија на политичкој сцени Србије дошло до тектонских поремећаја и да сада следи период смиривања ситуације", поручио је Чанак.

На предизборној конвенцији коалиције ЛДП-ЛСВ представљени су кандидати за одборнике у Скупштини општине Врбас за изборе који су заказани за недељу, 13. октобар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи