Читај ми!

Вучић: Мишковић и Ђилас неће победити Србију

Поново се криминалци и тајкуни и поједини политичари уједињују, рекао је лидер напредњака Александар Вучић у Врбасу и указао да је ДС стала на страну Мишковића, што се и знало све време. Верујте онима који доносе тешке одлуке, јер они воле Србију, а лако је доносити лаке и лепе одлуке, поручио је Вучић.

Лидер Српске напредне странке Александар Вучић поручио је да ни власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић, ни лидер демократа Драган Ђилас неће победити Србију.

"Поново се криминалци и тајкуни и поједини политичари уједињују", рекао је Вучић на предизборном митингу за локалне изборе заказане за 13. октобар у Врбасу и указао да је ДС стала на страну Мишковића, што се и знало све време.

"Знамо колико новца имате и како сте га стекли. Знамо све што имате, много велику моћ, новац, свега имате", рекао је Вучић, али и поручио грађанима да немају чега да се плаше и да "неће ни Мишковић, ни Ђилас победити Србију".

Он је рекао да Уставни суд има 13.000 уставних жалби и да их није решио, а да Мишковићеву од пре пар месеци јесте, по хитном поступку.

Он се запитао и да ли је то случајно, али је рекао и да се не меша, нити ће се мешати у одлуке Уставног суда.

Вучић је раније данас изјавио је да је ДС отворено подржала власника Делта Холдинга Мирослава Мишковића.

"Драго ми је што је ДС отворено подржао Мишковића, јер сада су ми много јасније неке одлуке одређених органа, као и поједини написи у медијима", рекао је Вучић у Равном селу поводом изјаве функционера ДС Владимира Тодорића о питању "неуставних притвора".

Тодорић је у писаној изјави рекао да би министар правде Никола Селаковић, уместо "беспредметних" изјава да ће држава тужити чланове Високог савета судства због реформе правосуђа, требало да брине о штети која ће по државу настати због, како тврди, неуставих притвора којима је злоупотребљена борба против корупције за последњу годину дана.

Вучић: Верујте онима који доносе тешке одлуке

Предесдник СНС-а Александар Вучић рекао је у Врбасу да је Влада припремила економске мере, да ће оне бити тешке, али да ће већ за две године бити боље и њима и њиховој деци.

"Верујте онима који доносе тешке одлуке, јер они воле Србију, а лако је доносити лаке и лепе одлуке", рекао је Вучић, истакавши да они не желе да лажу народ, нити да свашта обећавају грађанима.

"Од вас не тражимо подршку за 100 година власти, већ тражимо подршку за то да од 2015. године у Србији живимо боље и да будемо нормална, пристојна земља, у којој ће грађани моћи да раде, зараде и од тога нормално живе", поручио је лидер СНС-а.

Он је навео да је до сада више пута говорио у Врбасу, али да никада није била ни четвртина окупљених као што је данас и додао да је поносан, али забринут због тога, јер зна колика су очекивања и нада људи у промене.

"Без ваше подршке ништа не бисмо могли да урадимо и зато тражим од вас разумевање - и за мере и за друге потезе који се вуку", поручио је Вучић окупљенима у Врбасу.

Први потпредседник Владе и лидер напредњака Александар Вучић изјавио је да је поносан што се српска реч данас поштује у свету, као што Србија поштује све договоре.

Он је на питање новинара да прокоментарише различите најаве са Косова поводом договора о посетама српских званичника током предизборне кампање, рекао да не треба причати о томе шта ће поштовати и да ли ће то поштовати косовска страна.

"Зар ви стварно мислите да они могу да нас зауставе ако ми хоћемо да уђемо негде", запитао је Вучић и нагласио да је најбитније питање поштовања договора.

Он је рекао да Србија не жели никога да провоцира и да поштује све што је договорено.

"Ми ћемо ићи на КиМ, понашаћемо се у складу са договорима, ми не желимо да провоцирамо никога, ми не желимо да показујемо никакву моћ. Ми поштујемо све законе Србије, сва међународна правила и све оно што смо се договорили и што су правила Еулекса", рекао је Вучић.

Он је нагласио да није много реално, како је рекао, "да Приштина може да примени неку силу и нисмо се баш нешто уплашили".

Вучић је на крају поновио да Србија жели да поштује договоре и да ће поштовати све што је договорено.

Грађанима су се обратили и лидер СПО Вук Драшковић, који је рекао да су Србији потребни горки лекови и хируршки захвати, а не обећања "баба врачара", као и лидер НС Велимир Илић, који је позвао грађане да изађу на биралишта и жестоко казне својим гласовима оне који су до сада у Врбасу били на власти и ту општину економски уништили.

Лидер СДПС Расим Љајић поручио је да су овде сви у кампањи говорили о авионима, камионима, хелиодромима, аеродромима, а да су они ту да кажу да проблеми постоје, али и да знају како да их реше.

Скупу се обратила чланица председнисства СНС Маја Гојковић, која је посебно позвала жене да гласају за њихову листу, али и први на листи Братислав Кажић који је кандидат за градоначелника.

Он је рекао да је уверен у победу на изборима и грађанима поручио да ће урадити све што је обећавао током кампање, а да ће реализацију тога почети већ провог дана након избора.

Број коментара 52

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи