Читај ми!

Милан Здравковић министар у косовској влади

Нови министар без портфеља у влади Косова биће Милан Здравковић. Он ће бити задужен за област омладине, иновацијa и ресор равноправних могућности.

Премијер Косова Хашим Тачи именовао је Милана Здравковића за министра без портфеља у влади Косова.

Како је саопштено из кабинета премијера Тачија, Здравковић ће бити директно одговоран премијеру и покриваће област омладине, иновација и равноправних могућности.

Влада Косова има 19 министарства од којих три воде заменици премијера. Здравковић је медијима представљен данас у згради Скупштине Косова на конференцији за новинаре посланичког клуба "Заједничка будућност", на чији је предлог и именован за министра.

Нови министар је рекао да ће његово министарство после завршетка конституисања радити, између осталог, на систематском побољшању положаја младих и достизању европских стандарда у области права младих.

"Све то ћемо радити постепено у зависности од тога какав ће бити буџет и каква ће бити свеобухватна стратегија. Верујем да ћемо успети у остваривању тих циљева", рекао је Здравковић.

Милан Здравковић је, како је речено, из општине Ранилуг у Косовском поморављу, инжењер је Факултета организационих наука, где је дипломирао на Одсеку за менаџмент. На истом факултету у Београду је завршио и мастер студије из области менаџмента.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи