Читај ми!

Михајловићава оптужује Ђиласа

Лидер ДС Драган Ђилас искористио је и уништио све институције којима је управљао, рекла је потпредседница СНС-а Зорана Михајловић уз оцену да се "понашао прилично паразитски све ово време".

Министарка енергетике и потпредседница СНС-а Зорана Михајловић рекла је да је лидер ДС Драган Ђилас искористио и уништио све институције којима је управљао, док су његове компаније вртоглаво расле, уз оцену да се "понашао прилично паразитски све ово време".

Михајловић је као пример навела Народну канцеларију где је Ђилас био директор, а која данас не функционише и додала да је Београд, чији је градоначелник био, данас најзадуженији од свог оснивања.

Она је додала и да је кошарка на најнижим гранама, а Ђилас је председник Кошаркашког савеза Србије.

Потом је функционер ДС Борко Стефановић рекао да Михајловићева "користећи утицај СНС на медије у Србији, данима покушава да са аргументоване размене критике пређе на радикалски терен увреда".

На изјаву Стефановића поново је реаговала Михајловићева, која је одбацила те тврдње као бесмислене.

"Никада нисам била нити симпатизер, нити члан Српске радикалне странке", рекла је Михајловић Танјугу.

Она је, међутим, приметила да јој се чини да ће ДС доживети судбину радикала.

"То како је радила ДС, како је радио Драган Ђилас, како се данас понаша ДС, чини ми се да ће имати потпуно исту судбину као СРС", рекла је Михајловићева.

Јовичић: Изношење неистина неће помоћи ДС-у

Страначком саопштењем огласила се и Српска напредна страна, која је, такође, одбацила критике демократа о радикалској реторици функционера СНС, истакавши да ДС са радикалима годинама одлично сарађује и да им изношење неистина неће помоћи да Београђани забораве колико су задужени захвајући "супер градоначелнику".

Потпредседник Извршног одбора СНС Александар Јовичић је рекао да "није случајно да се ДС сваки пут, када остане без аргументације, сети радикала, са којима, иначе, годинама имају одличну сарадњу".

Он је навео да се "грађани одлично сећају како су демократе још 2010. у цугу поставиле 31 радикала у управне одборе градских јавних предузећа, у замену за заједнички напад на СНС".

"Када их већ помињу, постављам питање демократама, ко се уредно састаје са руководством радикала, Драган Ђилас или Зорана Михајловић", навео је Јовичић у страначком саопштењу.

Јовичић је истакао да и "Ђилас и сви функционери ДС-а могу да наставе да износе неистине, и да машу увредама, али им то неће помоћи да Београђани забораве да су крали чак и социјалну помоћ од најсиромашнијих грађана, и колико су данас задужени захваљујући супер-градоначелнику и ДС".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи