Читај ми!

ДС о привођењу Јањића

СНС наставља обрачун са политичким противницима злоупотребом институција и монтираним процесима, саопштио ДС поводом привођења бившег помоћника министра животне средине и просторног планирања Небојше Јањића.

Привођење бившег помоћника министра животне средине и просторног планирања Небојше Јањића још један је показатељ да Српска напредна странка злоупотребљава институције за обрачун са политичким противницима кроз монтиране процесе, саопштила је Демократска странка.

ДС истиче да су оптужбе које се стављају на терет људима из ДС-а "све бесмисленије", што је, како наводе, потврђено и овим случајем.

"Циљ је непрекидно урушавати професионални, политички и сваки други интегритет и кредибилитет тих људи, да би им се лакше судило без суда и да би процеси који се воде у медијима били што гори по њих", наводи ДС.

Како пише у саопштењу, СНС тврди да истраге не спроводи она него да то чине институције система, док истовремено функционери СНС-а сваког дана најављују процесе, истраге, саслушања и хапшења.

СНС више не може да сакрије чињеницу да прикрива катастрофалне резултате своје власти током које је Србија доведена до ивице пропасти, оценио је ДС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи