Читај ми!

СНС: Изаћи на изборе на КиМ

СНС позвао Србе да изађу на косовске изборе и гласају за листу "Српска". Тако ће расељени поништити резултате етничког чишћења, поручују из СНС-а.

Савет за избегла и расељена лица Српске напредне странке (СНС) позвао је Србе расељене са Косова и Метохије да у што већем броју изађу на предстојеће локалне изборе на Косову 3. новембра и свој глас дају листи "Српска".

"Изласком на изборе расељени Срби ће на најдиректнији начин поништити резултате етничког чишћења и омогућити да се врате тамо одакле су протерани", наводи се у саопштењу СНС-а.

Та странка наводи да ће својим гласом за листу "Српска", Срби дати и свој глас борби против криминала и корупције, што ће придонети укупном економском напретку свих расељених Срба, али и свих грађана Србије.

Савет за избегла и расељена лица СНС-а указао је да су локални избори на Косову и Метохији статусно неутрални, што је, како се наводи, додатни мотив да Срби изађу на локалне изборе и тако учествују у изградњи локалних институција и покажу приврженост Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи