Читај ми!

Именовање директора

Влада поставила Милоша Томића за директора Управе царина у Министарству финансија, а Милована Миловановића за директора Управе за спречавање прања новца.

Влада Србије поставила је на данашњој седници за директора Управе царина у Министарству финансија Милоша Томића, а за директора Управе за спречавање прања новца Милована Миловановића.

Влада је донела решење о постављењу Дејана Ристића за државног секретара у Министарству културе и информисања, док је Томислав Баста постављен за вршиоца дужности директора Јавног предузећа "Транснафта", саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Претходни директор Управе царина Тихомир Богићевић поднео је 20. септембра оставку на ту функцију.

Влада је усвојила и Предлог закона о потврђивању анекса бр. 2 Споразума о економској и техничкој сарадњи у области инфраструктуре између Владе Србије и Владе Народне Републике Кине.

Влада је усвојила и Предлог закона о измени закона о јавној својини. Овим изменама је предложено да у року од две године од ступања на снагу овог закона јавна предузећа, друштва капитала и њихова зависна друштва могу поднети захтев за упис права својине над непокретностима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи