СНС: Идуће седмице смене функционера

Локални функционери СНС-а који нису добро радили биће смењени идуће недеље, рекао председник Извршног одбора СНС-а Радомир Николић у Крушевцу. Формирано координационо тело које би требало да помогне извођење локалних и регионалних пројеката у свим крајевима Србије.

Српска напредна странка у току наредне седмице смениће локалне функционере који нису добро радили, изјавио је председник Извршног одбора странке Радомир Николић.

Николић је после скупа у Крушевцу на коме је СНС анализирала рад локалних функционера, рекао да се ускоро очекује седница Главног одбора странке, на којој ће се разговарати о тој теми.

"Ово је био користан састанак јер смо имали прилику да видимо доста добрих извештаја о раду локалних самоуправа где је Српска напредна странка преузела власт, али смо закључили да постоје општине у којима нисмо добро радили", рекао је Николић.

На питање новинара које општине су најбоље оцењене, Николић је рекао да на скупу није било оцењивања, те да се јасно, по расположењу народа и по ономе што је учињено, види како је и шта учињено.

"Нама је само битно да народ у Србији боље живи, да се отварају нова радна места и желимо да покажемо искреност, пожртвованост и поштење", рекао је Николић.

Он је рекао да СНС себи не сме и неће дозволити грешке јер грађани Србије у њој виде наду.

"То је све што је грађанима остало после 20 година лоше власти и те грешке не смемо да чинимо", рекао је Николић.

Координационо тело за пројекте

Српска напредна странка формирала је координационо тело које би требало да кроз бољу повезаност локалне самоуправе и државних органа, помогне извођење локалних и регионалних пројеката у свим крајевима Србије, саопштио је у Крушевцу потпредседник СНС Игор Мировић.

После састанка градоначелника и председника општина из СНС и високих страначких функционера, Мировић је у Крушевцу рекао да је координационално тело, као део унутрашње организације СНС, формирано у начелу, без конкретних имена, са идејом да се створи база информација и веза државних органа, локалних самоуправа, јавних предузећа.

"Циљ је да се, на основу критеријума и боље међусобне информисаности, реализују локални и регионални пројекти у свим крајевима земље", рекао је Мировић.

Указао је да убудуће не сме да се дешава да летње одржавање путева буде у служби предизборне кампање, као што се, како је рекао, догодило у Зајечару.

"Извештај о летњем одржавању путне мреже, које финансира Министарство за регионални развој и локалну самоуправу, показује да је Град Зајечар добио скоро 30 милиона динара, колико је добило и двадесетак општина заједно. Јасно је да је то било у функцији предизборне кампање, то не сме више да се дешава јер је то некоректно, ружно, незаконито", указао је Мировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи