Читај ми!

Градоначелници на провери

Поједини градоначелници и председници општина нису добро радили свој посао у претходних годину дана, рекао за РТС потпредседник СНС-а Братислав Гашић. Међутим, на данашњем састанку, на коме ће бити анализиран рад локалних функционера из редова СНС-а у Крушевцу неће бити смењивања, каже Гашић.

Потпредседник Српске напредне странке (СНС) и крушевачки градоначелник Братислав Гашић оценио је да поједини градоначелници и председници општина нису добро радили свој посао у претходних годину дана, али је додао да данашњем састанку странке у Крушевцу неће бити смењивања.

"Данас би било неумесно разговарати о сменама. Данас су ту присутни министри, државни секретари, помоћници министра и ово је заправо повезивање људи, како им помоћи, како да дођу на едуакцију, код кога, да разговарамо", рекао је Гашић гостујући у Дневнику РТС-а.

Гашић је заказао састанак у Крушевцу на којем ће 96 председника локалне самоуправе из редова СНС-а поднети извештаје о раду у првих годину дана својих мандата пред највишим функционерима странке.

Први ће извештај поднети Гашић, а потом сви градоначелници и председници општина.

Гашић је истакао да су поједини представници локалних самоуправа показали да су били "самозадовољни својим функцијама" и да нису довољно рачуна посветили грађанима.

"Морамо више да радимо, једини начин да Србија буде модерна земља јесте да радимо 24 сата како би народ могао да живи боље", рекао је Гашић.

Према његовим речима, неопходно је, међутим, и разумевање за локалне функционере, јер су јединице самоуправе затечене у очајном стању са милионским дуговима.

Српска напредна странка (СНС) одржаће данас скуп у Крушевцу на којем ће анализирати рад својих локалних функционера - председника општина и градоначелника.

Уводни део скупа који је најављен за 13 часова моћи ће да прате новинари, а радни део ће бити затворен за јавност.

Како је најављено, пре скупа председник СНС-а Александар Вучић и други страначки функционери присуствоваће отварању просторија СНС-а у Ћићевцу и посетити просторије Општинског одбора СНС Крушевац.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи