Читај ми!

Михајловић: Штитимо интересе Београђана

СНС већ дуже време говори да власт у Београду треба да се мења, у интересу Београђана, каже потпредседница те странке Зорана Михајловић. У Војводини расте незапосленост, а у централној Србији расте запосленост, што је први пут да се нешто тако дешава, истиче Михајловићева.

Потпредседница Српске напредне странке и министарка енергетике Зорана Михајловић изјавила је да СНС већ дуже време говори да власт у Београду треба да се мења, у интересу Београђана.

Михајловићева је рекла Танјугу да питање промене власти у Београду није персонално питање, "питање имена Драгана Ђиласа", већ онога ко тренутно управља Београдом и ко тај посао, како је рекла, не ради на прави начин.

"Ми ослушкујемо грађане Београда зато што њима подносимо наше извештаје и као Српска напредна странка ту смо да заштитимо интересе Београђана, желимо да их заштитимо од комуналне полиције која је политичка полиција, од неадекватних паркинг директора, од ГСП-а, од корупције, која практично постоји од најнижих до највиших нивоа", рекла је Михајловићева.

Она је нагласила да је Београд град који је важан "за Брисел, за Њујорк, за Лондон и све највеће градове на свету", али да не сарађује с тим градовима због "неодговорности првог човека града".

"Неке ствари у Београду морају да се мењају на добробит самих Београђана", констатовала је Михајловићева.

Потпредседница Српске напредне странке изјавила је и да реалност и ситуација на терену говоре о лошем стању у Војводини и о незадовољству грађана.

"У Војводини расте незапосленост, а у централној Србији расте запосленост. Први пут се нешто тако дешава", рекла је Михајловићева и додала да се стиче утисак да се и у Војводини ствари морају мењати.

"Не верујем да је ико могао пре седам или осам година и да помисли да ћемо ми у Војводини говорити као о Војводини у којој расте незапосленост, као о регији у којој се затварају на десетине хиљада малих и средњих предузећа, о градовима у Војводини у којима се лошије живи од просека у Србији. То сигурно нико није ни помислио, али, нажалост, то је данас реалност у којој се Војводина налази", истакла је потпредседница Српске напредне странке.

Она је констатовала да је евидентно да је Демократска странка у великим проблемима и "треба да се распадне", а с друге стране, потпредседник те странке, Бојан Пајтић, прави одређена савезништва, што говори о његовој удаљености од централе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи