Читај ми!

Стални контакти српске полиције и Еулекса

Полиција Србије је у сталним контактима са Еулексом и понудила је помоћ како би што пре било откривено ко је убио литванског цариника Аудријуса Шенавичијуса, кажу у Дирекцији полиције.

Српска полиција понудила је пуну подршку и помоћ Еулексу у истражним радњама, како би случај убиства литванског цариника био што пре решен, речено је Танјугу у Дирекцији полиције.

Литванац Аудријус Шенавичијус (35), убијен је у четвртак, 19. септембра, недалеко од Звечана,.

У српској полицији наводе да су тим поводом у сталном контакту са припадницима Еулекса у Приштини.

Међутим, нису хтели ни да потврде ни да демантују да је у северни део Косовске Митровице прошле седмице стигло 150 припадника полиције Србије, о чему данас пише приштински дневник Коха диторе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи