Читај ми!

Стефановић: СНС крије своју неспособност

Подношењем захтева за смену Драгана Ђиласа, СНС крије сопствену неспособност на републичком нивоу, саопштио функционер ДС-а Борислав Стефановић. Београд је задужен за 398 милиона евра, а не за 900 милиона, али се Влада Србије за 13 месеци задужила шест милијарди евра и повећала јавни дуг за 25 одсто, каже Стефановић.

Шеф посланичке групе Демократске странке у Скупштини Србије Борислав Стефановић оценио је да Српска напредна странка, подношењем захтева за смену градоначелника Београда Драгана Ђиласа, покушава да сакрије своју неспособност на републичком нивоу.

"Аргументи које наводе за смену заправо су оно што боли напредњаке јер то виде као резултате своје власти у Србији када се погледају у огледало", навео је Стефановић у писаној изјави.

Стефановић је рекао да је Београд задужен за 398 милиона евра, а не за 900, али да се Влада Србије за 13 месеци задужила шест милијарди евра и повећала јавни дуг за 25 одсто.

"Све је отишло на попуњавање рупа у буџету, а не на инфраструктуру. О нерационалном трошењу говоре напредњаци чији директори јавних предузећа троше на кубанске цигаре и скупе ручкове, а истовремено не смеју да смене директора "Србијагаса", иако сваки дан говоре о његовом лошем управљању. Ваљда зато хапсе директора који је губитке у Колубари смањио за три године за 100 милиона евра", навео је Стефановић.

Функционер ДС-а је оценио да су незапосленост, нерационално трошење, презадуженост и јавна предузећа у колапсу само део слике Владине неспособности на нивоу Србије коју, како је рекао, "употпуњују нарастајуће насиље, атмосфера страха, злоупотреба институција и строго контролисани медији".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи