Читај ми!

ДС: Николић изиграо поверење грађана

Србија у много горој ситуацији него пре годину дана, саопштила опозициона Демократска странка поводом прве годишњице победе Томислава Николића на председничким изборима. Председник Николић је, према оцени демократа, изиграо поверење грађана.

Опозициона Демократска странка оценила је да је на прву годишњицу победе Томислава Николића на председничким изборима Србија у много горој ситуацији него пре годину дана и да је председник Републике "изиграо поверење грађана".

"Од предизборног обећања да ће се живети боље, сваког дана имамо 500 нових незапослених, од обећаних 10 милијарди инвестиција сваке године није реализована ниједна нова инвестиција, а од обећања да ће Србија престати да се задужује имамо четири милијарде евра новог дуга", наводи се у саопштењу демократа.

У саопштењу се наводи да је највећи успех који се приписује Николићу "одустајање од политике за коју је добио гласове".

"Он је дошао на власт обећањем да ће прекинути преговоре с Приштином, лажима о изборној крађи за које никад није одговарао и тврдњама да Ивица Дачић никада неће бити премијер, 'јер би то била превара грађана'", наводи се у саопштењу.

ДС истиче да је Николић председник "који никада није објаснио како је стекао факултетско образовање" и због "ког црвенимо сваки пут када отпутује у званичну посету, председник који је помиловао лекара који узима мито од особа са инвалидитетом" и показује да "више не заслужује поверење грађана које је изиграо".

Николић је на изборима победио кандидата ДС-а и дотадашњег председника Бориса Тадића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи