Читај ми!

Дежер: Што пре започети примену споразума

За пуну примену споразума биће потребно неколико месеци, али важно је да процес започне и то што пре, то боље, поручио шеф делегације ЕУ у Београду Венсан Дежер.

Шеф делегације ЕУ у Београду Венсан Дежер рекао је да очекује да ће врло брзо бити постигнут договор о плану примене бриселског споразума и нагласио да је важно да тај процес што пре започне.

"Чинимо историјске напоре да применимо овај историјски споразум", рекао је Дежер новинарима после отварања Округлог стола "Говор мржње на интернету".

Дежер је рекао да је задовољан што су премијери Дачић и Тачи данас наставили разговоре о плану примене споразума парафираног 19. априла у Бриселу.

"Сада очекујемо да видимо резултате тих разговора врло ускоро", рекао је шеф делегације ЕУ.

"Прво треба да се премијери договоре о плану примене, а онда треба да видимо да се тај план имплементира. Као што сам раније рекао, за пуну имплементацију споразума биће потребно неколико месеци, али важно је да процес започне и то што пре, то боље", поручио је Дежер.

У Бриселу су данас настављени разговори високе представнице ЕУ Кетрин Ештон и премијера Србије и Косова, Ивице Дачића и Хашима Тачија о примени споразума.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи