Читај ми!

Пољопривреда развојна шанса Земуна

Пољопривреда је јако важна за грађане Земуна и представља развојну шансу те општине, на којој се налазе институти за сточарство и за кукуруз и Пољопривредни факултет, изјавио потпредседник ДСС-а Ненад Поповић у оквиру предизборне кампање за локалне изборе у Земуну.

Потпредседник Демократске странке Србије Ненад Поповић нагласио је данас, у оквиру предизборне кампање за локалне изборе у Земуну, значај пољопривреде у тој београдској општини и оценио да је то развојна шанса Земуна.

Поповић је на платоу испред пијаце у Земуну нагласио да је пољопривреда јако важна за грађане Земуна на чијој општини се налазе институти за сточарство и за кукуруз, као и Пољопривредни факултет, саопштио је ДСС.

"Споразум о слободној трговини, који Србија има са Руском Федерацијом, омогућује да се сви пољопривредни производи извозе у Русију без царина. Тиме су сви пољопривредни и прехрамбрени производи у старту јефтинији за 20 процената од било којих пољопривредних производа из Европске уније", рекао је Поповић.

Он је оценио да се тај потенцијал мора и најавио да ће већ данас, у сусрету са делегацијом Министарства пољопривреде Србије говорити о потенцијалу који Земун има, а поготову о науци, која је један од главних елемената у пољопривреди данас, али и у будућности.

Поповић је позвао грађане Земуна да изађу на изборе и подрже коалицију ДСС-Двери-Војислав Коштуница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи